قالب وردپرس افزونه وردپرس

سرشار: دفاع از رهبر معظم انقلاب در اوج فتنه، مهمترین حضور اجتماعی «فردی» بود – ایکنا

گروه ادب: رئیس حوزه هنری استان تهران اظهار کرد: اوج حضور اجتماعی امیرحسین فردی را می‌توان در ایام فتنه سال ۸۸ دید که تمام‌قد به میدان آمده بود و از انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب دفاع می‌کرد و دیگران را هم به همین سمت فرا می‌خواند.
محمد سرشار، رئیس حوزه هنری استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با ابراز تسلیت به مناسبت درگذشت امیرحسین فردی، اظهار کرد: فردی بیشتر از جنبه‌های شخصیتی ادبی که داشت، از نظر تربیت نیرو برای ادبیات انقلاب اسلامی تلاش بسیار کرد. وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با تاسیس شورای نویسندگان مسجد جواد‌الائمه(ع)، یک سنت ادبی انقلابی را پایه‌گذاری کرد که نتیجه آن ظهور بسیاری از نویسندگان ادبیات انقلاب اسلامی دوره معاصر است.
وی ادامه داد: شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه(ع) در گام‌های بعدی و مراحل بلوغ خود به تاسیس جایزه ادبی شهید حبیب غنی‌پور انجامید که یکی از مهمترین جایزه‌های ادبی در بخش غیردولتی و حوزه ادبیات و فرهنگ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.
به گفته سرشار، فردی با حضور ۳۰ ساله‌اش در هفته‌نامه کیهان‌بچه‌ها، نسلی از کودکان و نوجوانان سال‌های ابتدای انقلاب را به سوی ادبیات و هنر انقلاب اسلامی جذب کرد که از همین نسل هم عده زیادی بعدها به هنرمندان انقلاب اسلامی تبدیل شدند.
رئیس حوزه هنری استان تهران، حضور فردی در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی را یکی دیگر از برکات وجودی ایشان برای ادبیات انقلاب اسلامی دانست و افزود: در همین مسئولیت، ایشان به برگزاری جشنواره داستان انقلاب به منظور حمایت از آثار تولید شده در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی قبل از انتشار اهتمام کرد که حرکت بدیعی بود. همین کار باعث ایجاد موجی از تولید محتوا برای ادبیات انقلاب اسلامی را باعث شد.
سرشار در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو به جنبه‌های ادبی مرحوم فردی اشاره و اظهار کرد: او به خاطر زادگاهش که یکی از روستاهای شهر اردبیل بود، ادبیات روستایی را با مضامین انقلابی وارد عرصه ادبیات انقلابی کشور کرد. لطافت‌های طبیعت‌گرایی در آثار ایشان بسیار دیده می‌شود. حتی بعد‌ها در داستان‌های شهری هم که نوشتند، مثل رمان مشهور «اسماعیل» این جزئی‌نگری و توجه به طبیعت در آثار ایشان دیده می‌شود.
وی ادامه داد: به غیر از همه این موارد، مرحوم فردی، حضور اجتماعی پُررنگی در ادبیات هم داشت. شاید بشود اوج این حضور اجتماعی را در ایام فتنه سال ۸۸ دید که امیرحسین فردی به میدان آمده بود و تمام‌قد از انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب و ارزش‌های انقلاب دفاع می‌کرد و دیگران را هم به همین سمت می‌خواند.
رئیس حوزه هنری استان تهران، دغدغه مهم و اصلی فردی را ادبیات انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: وی همیشه تاکید داشت که بسیاری از فرازهای انقلاب اسلامی هنوز در قالب داستان و رمان در نیامده و ابزار هنر برای جاودانه کردن آنها مورد استفاده قرار نگرفته است.
رئیس حوزه هنری استان تهران، نبود و فقدان فردی را ضایعه‌ای بزرگ برای ادبیات داستانی انقلاب اسلامی خواند و ادامه داد: درگذشت مرحوم فردی، بسیاری از شاگردان و هم‌قلمان ایشان در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی را با از دست دادن یکی از بزرگان این عرصه که از بنیانگذاران انجمن قلم ایران و در دوره‌هایی عضو هئیت مدیره آن بود، در سوگ فرو برد.

مطلب پیشنهادی

هشدار درباره سیطره نمادهای فرهنگ مهاجم در لوازم تحریر کودکان و نوجوانان ایرانی ـ گفتگو با خبرگزاری فارس

رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: بازار لوازم تحریر کودکان و نوجوانان ایرانی، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *