سیاوش اردلان، خبرنگار و مجری بیبیسی فارسی، در صفحه فیسبوک خود، به مراسم تودیع فاضل نظری و معارفه محمد سرشار در روز سهشنبه ۵/۱۰/۱۳۹۱ واکنش نشان داد.
اردلان که چند ماه قبل، همراه با پونه قدوسی، همکاری با برنامه «نوبت شما» بیبیسی فارسی را خاتمه داد؛ با انتشار تصویری از سخنرانی رییس حوزه هنری، به عینکی بودن و محاسن داشتن رییس پیشین و جدید حوزه هنری استان تهران، پرداخت.
نکته جالب اینجاست که ۷۳ درصد نظر دهندگان درباره این نوشته همکار پیشین رادیو فردا (وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده)، زن هستند و معدود مردان نظردهنده، به اردلان تذکر دادهاند که این سبک آرایش چهره، متعلق به اکثر هنرمندان است.
مطلب پیشنهادی
سرشار: روحیه آزادگی و مردانگی سیاسی بارزترین ویژگی شخصیتی آیت الله مهدوی کنی ـ خبرگزاری مهر
رئیس حوزه هنری استان تهران به روحیه آزادگی و مردانگی سیاسی مرحوم آیت الله مهدوی …
سلام بر شما
مدتیست گهگاه وبلاگتان را میبینم و از مطالب شما بهره می برم، اما از عنوان وبلاگتان اذیت میشوم.
گزاره “تردید راهی به دانایی” در حالت کلی و اکثر موارد می تواند کاملاً صحیح باشد اما تردیدی واقعی که پشتوانه ای جدی از تلاش برای کشف حقیقت و صداقتی برای میل به حقیقت و شجاعتی برای پذیرفتن حقیقت با خود داشته باشد.
اما اگر تردید به یک عارضه ی مزمن تبدیل شد که حاملش، انگیزه جدی برای کشف حقیقت ندارد و یا میلی به حقیقت ندارد و یا جرات مواجهه با آن را ندارد، مانند یک موریانه روح و روان را می فرساید وشخص را دچار اضطراب و پریشانی میکند.
بنابراین تردید بعنوان یک شروع خوبست آنهم بشرطها و شروطها، اما تردید مزمنی که تلاشی برای رفعش نشود هیچ مزیتی ندارد و راه به هیچ فضیلتی نمی برد بلکه یک رذیلت است.
من همیشه عنوان وبلاگ شما را میبینم و دوام این عنوان، حس یک تردید مزمن را به خواننده می دهد که آزار دهنده است.
راستی برای سمت جدید در حوزه هنری تبریک و تسلیت عرض میکنم. تبریک از جهت توفیق خدمت در عرصه هنر دین و انقلاب و تسلیت برای بار سنگین گرفتن مسئولیتی خطیر در نظامی که خون شهدای تاریخ وامدارش است
برایتان آرزوی توفیق دارم
یاعلی
———-
سرشار: سلام علیکم. نگاه من هم به تردید، با تعبیر ابتدایی شما همسو است وگرنه نه خود تردید موضوعیت دارد و نه تردید پس از دانایی، مطلوب نیست.
از لطفتان ممنونم.
روزنامه بهار در گزارشی به عنوان پدران و پسران درباره ریاست شما بر حوزه هنری موضعی عجیب گرفته است و نام رمان مشهور تورگنیف را بر این گزارش گذاشته است:
http://www.baharnewspaper.com/Page/Paper/91/10/07/14
داشتن یا نداشتن سلاح هسته ای، مسئله این است
http://www.nasrtv.com/modules/video/singlefile.php?lid=7551