ابتدا این مطلب را بخوانید:
«یک خانم ۲۵ ساله با مدرک دیپلم و چند ماه آموزش مختصر، در یکی از اتاق های خانه اش، آرایشگاه زنانه راه اندازی می کند و بعد از دو سال فعالیت، این روزها با میانگین ۵ ساعت کار روزانه، ماهانه ۴ میلیون درآمد کسب می کند.
یک استاد دانشگاه ۴۰ ساله با مدرک دکتری و حداقل ۱۲ سال آموزش و تحصیل علم، بعد از ۵ سال فعالیت علمی و تحقیقی، این روزها با میانگین روزانه ۱۰ ساعت کار و فعالیت، ماهانه ۲ میلیون درآمد کسب می کند.
کدام مسیر را انتخاب کنیم؟»
[ادامه دارد]
×××
در این مطلب ادعا شده آرایشگری بدون سابقه با ۵ ساعت کار در روز، درآمد ماهانهای ۴ میلیون تومانی دارد اما استاد دانشگاهی با ۵ سال سابقه و ۱۰ ساعت کار در روز، درآمدی ۲ میلیون تومانی.
به نظر من این اعداد درست نیستند. من یک هفته پیش، چند ساعتی مزاحم راننده تاکسیای بودم که همسرش خانهای را برای آرایشگری اجاره کرده بود و چندین سال سابقه این کار را داشت. او می گفت درآمد این شغل در رونق بازار، حدود ۲ میلیون تومان بوده که اکنون، به حدود ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافته. ضمن اینکه همسرش ۹ ساعت در روز (۹ تا ۱۸) کار میکرد.
از طرف دیگر، یک فارغالتحصیل دوره دکتری در بدو استخدام به عنوان عضو هیات علمی، حقوقی نزدیک به ۲ میلیون تومان دارد که با پذیرش مسوولیت مدیر گروهی تا حدود ۲.۵ میلیون تومان افزایش مییابد.
ساعت کاری این فرد نیز تدریس ۱۰ واحد درسی است که حدود ۲۰ ساعت در هفته میشود. یعنی او روزانه حدود ۴ ساعت باید کار کند.
بنابرین اگر آن خانم آرایشگر به سراغ تحقیق و پژوهش میرفت، قطعا درآمد بیشتری داشت.
مطلب پیشنهادی
قهرمانکشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده
یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمانسازی، …
خاب این استدلال شما غلطه اگه این ۹ ساعت کار کنه که قطعا درآمدش خیلی بالاتره میشه حساب کرد که یه کار معمولی آرایشگری چقدر زمان میبره و تو نه ساعت چندتا از این کارا میشه کرد و اون تعداد کار ضربدر دستمزد اون کار کرد که اگه یه حساب سر انگشتی کنی می فهمیم که آمار اون راننده در حد همون امارای راننده تاکسیا بود یا اینکه طرف اون نه ساعتو کار نمیکنه و بیکاره که این بسته به خیلی از فاکتورا که خود شخص می تونه بهبود بخشتش داره پس این معناش این نیست که امار شما درسته و اون به خاطر خودشه
———-
سرشار: سلام. مشکل من همین تصورات شخصی است.
آن بنده خدای راننده تاکسی هم آمار نمی داد. از زندگی اش گزارش می داد.
ضمن اینکه درآمد ناخالص با درآمد خالص متفاوت است.
استاد تو نوشتتون توهین به شعور مخاطب موج می زد علی الخصوص جمله ی آخر…