تلویزیون دیدن ما با خانواده ماجرایی دارد! آنقدر از در و دیوار برنامهها ایراد میگیرم که همسرم صدایش درمیاید.
در این ماه مبارک رمضان یقین پیدا کردهام به انتقادهای حاج آقای پناهیان از صدا و سیما که فرموده بود: «صدا وسیمای ما اگر به صورت علنی مردم را به گناه دعوت میکرد اشکالش کمتر بود از اینکه اکنون برای گناه زمینهسازی میکند.» و البته متعاقب این انتقاد ممنوع التصویر شد که شد!
آقایان برای شبهای قدر سریال ویژه (زمانی برای پشیمانی) ساختهاند که مدام، در پس زمینه موسیقی تداعیگر شیطان سریال «او یک فرشته بود»؛ دعاهای این ایام را در گوش مخاطب فرو میکند.
از شخصیتهای اصلی داستان هم دختر خانم چادریای هستند که با پسر دوست پدرشان، دوست هستند و با هم قرار میگذارند که آقا پسر در خواستگاری دختر خانم چه بگوید و چه بکند!
جالبتر اینکه وقتی دختر خانم به آقا پسر نامحرم تلفن میزنند؛ پدر باغیرت دختر خانم کنار میروند تا این عزیزان راحت باشند! همین اتفاق عینا وقتی میافتد که پدر باغیرت در اتاق دختر خانم هستند و آقا پسر تماس میگیرند!
جالبتر اینکه هنوز پدر باغیرت تصمیم نگرفتهاند که با ازدواج این شازدهها موافقت کنند یا نه!
یک تکه بامزه هم وجود داشت. وقتی پستچی دم در خانه آمد؛ همین دختر چادری، بدون چادر دم در رفت!!
وقتی که سریال مناسبتی شبهای قدر را میبینم؛ یقین میکنم که نه فیلمنامه نویس، نه کارگردان، نه ناظر کیفی، نه ناظر پخش، نه مسؤول گروه، نه مسؤول شبکه، نه ……. ـ جلوتر نمیروم که ممنوع التصویر نشوم! ـ در جمهوری اسلامی زندگی نمیکنند!
مخاطب سریال مناسبتی شبهای قدر، قطعا مخاطبان ماهواره دار نیستند. میماند ماهوارهندارهایی که مجبورند تحت تربیت فرهنگی آقایان قرار بگیرند.
نمیدانم فهمیدن چنین نکتهای خیلی سخت است؟ ما سختگیر ماندهایم؟ گیر جای دیگر است؟ هر سه گزینه درست است؟!
مطلب پیشنهادی
قهرمانکشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده
یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمانسازی، …
خطر انحراف با عجب خودبینی هم کمتر از تکبر خودبزرگ بینی نیست
همینن حدیث نفس های مشمئز کننده..
بار نخستش را شاید مولای جان و امیر کلام تعیین فرمودند آنجا که در دعای کمیل می فرمایند
و کم من ثناء جمیل لست اهلا له نشرته…
گذشته از این که در تحریک کننده نبودن برخی ازتصاویر وفیلم های تلوزیون خصوصا خارجی هایش تردیدی نیست، فرض کنید نگاه به تصاویر بدون حجاب نامحرم، بدون قصد وشهوت جایز باشد. ولی کسی که قرار است پنجاه شصت سال به این تصاویر وفیلم ها نگاه کند آیا در وی هیچ تاثیری نخواهد داشت؟ هرکه می خواهد باشد ودرهر سطحی از تقوا.
آیا اگر کسی تلوزیون را مروج فساد وطلاق وبی بندوباری بداند اشتباه کرده است ؟ تصمیم داشته ام در این مورد مطلبی بنویسم کی عملی خواهد شد خدامی داند.