سلام علیکم
پیش از هرچیز به رسم ادب، به نمایندگی از فرهنگسرای دانشجو و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به همه بزرگواران و فرهیختگانی که تشریف آوردهاند؛ خوشآمد و خیر مقدم عرض میکنم.
فرصت مناسبی است که گزارشی کوتاه از فعالیتهای سی ماهه فرهنگسرای دانشجو در حوزه کتاب و به طور خاصتر، ادبیات داستانی را، تقدیم کنم.
تا آنجا که این فقیر دیده و شنیدهام، هر جوانی که سرش به تنش بیرزد، به کتاب علاقه دارد و در این حوزه، صاحب دغدغه است. اما چرخه تولید کتاب، چرخه بزرگ و درهمتنیدهایست که نه این بنده یک لاقبا و نه بزرگترهای استخوان کرده در این راه، از عهده حل همه مشکلات آن برنمیآیند. بنابرین به سیره عقلا عمل کردیم و به اندازه ران ملخ خود در این سفره، سهیم شدیم.
ما به عنوان فرهنگسرای دانشجو، یعنی به عنوان یک نهاد اجرایی فرهنگی، نه وظیفه تولید کتاب را برعهده داشتیم، نه توزیع و نه حتی سفارش آن را. مهمترین وظیفه ما ترکاندن حباب کثرت عناوین کتاب و معرفی گل کتابهای هر حوزه به مخاطبان آن بود. بدین ترتیب، نشریه «روشنا» در فرهنگسرای دانشجو متولد شد که تا ۱۹ شماره به حیات خود ادامه داد و بیش از ۱۵۰ عنوان کتاب را به شکل موضوعی، در شمارگان قریب به یکصدهزار نسخه، به مخاطبان معرفی نمود. انتخاب قالب دیواری و بروشوری برای این نشریه و استفاده از گرافیک جذاب و جوانپسند به ما کمک کرد تا تجربهای بسیار موفق را پشت سربگذاریم.
دومین تجربه موفق فرهنگسرای دانشجو، حضور در جشن کتاب تهران بود که مجموعه برنامههای آن سبب شود عنوان برترین فرهنگسرای شهر تهران را در این جشن شهری از آن خود کند. این موفقیت در حدی بود که در سال ۱۳۸۶، فرهنگسرای دانشجو به عنوان دبیر این جشن انتخاب شد.
سومین تجربه موفق فرهنگسرای دانشجو، برگزاری نمایشگاههای کتاب در محیطهای دانشگاهی بود که ۵ دوره تجربه موفق آن با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد، منجر به برگزاری ۳۳ نمایشگاه توسط مؤسسه نمایشگاههای فرهنگی در دانشگاهها شد.
چهارمین تجربه فرهنگسرا، در برگزاری کلاسهای آموزش داستان نویسی با محوریت جناب آقای ابوالفضل درخشنده بود که نتیجه همت و تلاش و پشتکار ایشان را، پس از یکسال، در اینجا شاهد هستیم.
پنجمین تجربه فرهنگسرا در همین حوزه، برگزاری ده نشست نقد رمان در زمستان گذشته بود که از نظر استقبال مخاطب و سطح جلسه، کم یافت میشد.
هماینک این افتخار را داریم که به بهانه اختتامیه نخستین دوره جایزه ادبی فردا، در خدمت شما بزرگواران باشیم و حاصل زحمات جمعی از دوستداران ادبیات ناب و اصیل را به تماشا بنشینیم.
برپایی این مجلس، بیش از هر چیز مایه مباهات این فقیر است که توانسته به وظیفه خدمترسانی خویش در قبال این جمع عمل نماید و اینچنین، خوشهچین آنان باشد.
مطلب پیشنهادی
قهرمانکشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده
یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمانسازی، …
سلام آقا محمد ، من مکرر از مطالب سایت شما استفاده کرده ام .
به وبلاگ تازه متولد شده من هم سری بزنید .
شما رو لینک کردم .
alist be manam sar bezanid
خیلی متن بد و سطح پاینی بود