به امید خدا، شنبه نهم شهریور ماه، اختتامیه اولین دوره «جایزه ادبی فردا» در فرهنگسرای دانشجو برگزار میشود. این مراسم از ساعت ۶ تا ۸ بعدازظهر برپاست و در آن، ده رمان برتر سال ۱۳۸۶ معرفی خواهند شد.
جایزه ادبی فردا به همت آقای ابوالفضل درخشنده و شاگردانشان، از اردیبهشت ماه امسال کلید خورد. در این چهار ماه از دور شاهد بودم که این بزرگواران، با یک کار جهادی طاقتفرسا، ۳۸ هزار و ۶۰۰ صفحه رمان را خواندند و کاربرگهای پرسؤال و جزئینگر داوری را تکمیل کردند و نتیجه همه تلاشهایشان، چیزی خواهد بود که روز شنبه اعلام میشود.
ارزش مادی اتفاقی که شکل گرفته، بیش از ده برابر چیزی است که از بودجه فرهنگسرا برای آن اختصاص دادهایم و ان شاء الله، برکات این حرکت، بسیار بیشتر از این حرفها خواهد بود.
داوران جایزه، چنان دقتی را به کار بستهاند که نقاط قوت و ضعف همه ۱۲۲ رمان مورد بررسی، با شماره صفحه در دستان ماست و این ثمره، چیز بزرگی است که اهل فن، بیش از همه عظمت آن را درک میکنند.
روز شنبه اختتامیه این جایزه ادبی است اما تازه آغاز فعالیت مجدد دبیرخانه جایزه است. شناساندن کتابهای برتر به هیئت خرید کتاب وزارت ارشاد، نهاد کتابخانههای عمومی کشور، وزارت علوم و بسیاری مراجع دیگر از ابتداییترین کارها خواهد بود.
به موازات این کار، برگزاری جلسات نقد کتابها در سرای کتاب فرهنگسرای دانشجو و سرای اهل قلم خانه کتاب و انتشار نقدهای آثار در کتاب هفته و دیگر نشریات، پیگیری خواهد شد و ان شاء الله، بسته حمایتی ـ تبلیغی خوبی به آثار برتر اهدا خواهد شد.
مطلب پیشنهادی
قهرمانکشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده
یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمانسازی، …
دوست عزیز،
«مجمع وبلاگنویسان مسلمان» قصد دارد پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۸۷ در سالن شهید آوینی فرهنگسرای رسانه (واقع در میدان ولیعصر، جنب سازمان انتقال خون)، از ساعات ۵ الی ۷، اولین مجمع عمومی و انتخابات شورای مرکزی خود را برگزار کند.
در این مراسم، هیئت مؤسس گزارشی از روند برنامهها و فرآیند ثبت مجمع ارائه خواهد کرد. سپس کاندیداهای عضویت در شورای مرکزی به ارائهی برنامهها و اهداف خود خواهند پرداخت. اعضای شورای مرکزی از میان کاندیداهایی که اعلام آمادگی کردهاند و نامشان در سایت مجمع موجود است، با رای مستقیم اعضا انتخاب میشوند.
مطابق اساسنامه تنها کسانی حق شرکت در رأیگیری را دارند که فرم عضویت را پرکرده باشند و شرایط عمومی مندرج در اساسنامه را نیز دارا باشند. همچنین کسانی که علاقهمند به عضویت هستند، میتوانند با حضور در فرهنگسرا فرم پر کرده و به عضویت مجمع وبلاگنویسان مسلمان درآیند.
دوست عزیز!
از شما هم دعوت میشود تا در این مراسم حاضر شوید. و اگر هیچ حسنی هم که نباشد، این مراسم محفلی خواهد بود برای دیدار دوباره و آشنایی با دیگر دوستان وبلاگنویستان؛
http://www.MuslimBloggers.ir
ایده خیلی جالبی بود . حالا این نقد و بررسی ها خروجی مثل مقاله یا کتابی چیزی داره که برای آدم مبتدی مثل من کلاس آموزش نقد رمان هم باشه .
رای من : بیوتن امیرخانی …
این خیلی خوب است که آقایانی مثل پدر شما بچه های متولد دهه شصت شان به اعتبار آقا زادگی مدیر فرهنگسرا می شوند و کسانی مثل مرحوم امین پور را به خاطر فراموش کردن چیزهایی که خود از یاد برده اند محکوم و مطرود می دانند….
—-
سرشار: انتصاب بنده به سمت فعلی، ارتباطی با نسبت بنده با حضرت پدر نداشته است. برای مطالعه بیشتر ر. ک. به: استاد! میگویند اگر او فرزند شما نبود، مدیر فرهنگسرا نمیشد. نظر شما چیست؟ http://www.tardid.com/archives/1386/09/post_132.php