قالب وردپرس افزونه وردپرس

بازخوانی تاریخ برای خودمان و دوستانمان

کتاب ایران 52 ـ آمریکا 0 درباره تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایرانورودیهای جدید دانشگاهها، حتی توفیق زیارت حضرت امام خمینی (رض) و نفس کشیدن در زیر سایه وجودی ایشان را نداشته‌اند؛ چه برسد به اطلاع از دوران رژیم پهلوی و مبارزات انقلابیان و فتنه‌های کردستان و ترکمن صحرا و خوزستان و سیستان و بلوچستان و هشت سال جنگ تحمیلی و سلمان رشدی مرتد و هزار گردنه و پیچ و خمی که این انقلاب طی کرده تا به اینجا رسیده است.
بنابرین واجب است بر آنهایی که خوانده‌اند یا شنیده‌اند، که برای خودشان و دوستانشان، داستان این انقلاب را روایت کنند.
بنده و برادرانم در فرهنگسرای دانشجو این توفیق را داشتیم که گامهایی را در این زمینه برداریم.
اولین گام ما، بازخوانی ماجرای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ بود که ماحصل تلاشهای برادرم هادی سجادی‌پور، کتاب خواندنی «ایران ۵۲ ـ آمریکا ۰» شد. در این کتاب که برایش عنوان فرعی «روایت ۴۴۴ روز چزاندن یک ابرقدرت» را انتخاب شد؛ تصویر موجز اما کاملی از آن ماجرای سرنوشت‌ساز و بسیار مهم ـ که حضرت امام آن را «انقلاب دوم» نامیدند ـ ارایه گردیده که به کمک مرکز اسناد انقلاب اسلامی به زیور طبع آراسته شده است.
روایت تاریخی ۱۶ آذر ۱۳۳۲ را هم آماده چاپ کرده‌ایم که اگر مشکلات سازمانی بگذارد؛ چاپش کنیم.
کار دیگر ما، نگارش تاریخ مختصر «جنبش دانشجویی بعد از انقلاب اسلامی» بوده که به در همین هفته به پایان می‌رسد و انشاء الله در پاییز امسال منتشر می‌شود.
به دوستان دست‌اندرکار پیشنهاد داده‌ایم که در همین قالب و حجم کم، چهار مناسبت مهم دانشجویی را آماده کنیم که به امید خدا، در این یکی دو هفته، مصوب شود.
چه خوب خواهد بود که همه برادران، به تناسب حوزه فعالیت، به چنین بازخوانی‌های تاریخی‌ای دست بزنند.
باید حواسمان باشد که در کشورهای همسایه، خیلی از نوجوانان و جوانان، حتی با چهره حضرت امام (رض) و حضرت آقا (مد ظله) آشنا نیستند چه برسد به اندیشه‌ها و افکار این بزرگواران.
در همین مورد نوشته‌اند:
روایت چزاندن یک ابرقدرت ـ پاسخگویی سران سه قوه
کتاب «ایران۵۲، امریکا ۰» منتشر شد ـ بولتن نیوز

مطلب پیشنهادی

قهرمان‌کشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده

یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان‌»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمان‌سازی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *