قالب وردپرس افزونه وردپرس

دغدغه های ارزشمند یک رئیس جمهور

«سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهوری ابراز امیدواری کرد: روزی، احمد مسجد جامعی به خاطر فعالیت های قرآنی، به عنوان کسی که فعالیت توطئه آمیز، ضداسلامی و ضدانقلابی کرده است، مجبور به پاسخگویی نباشد.»
روزنامه ایران- شنبه ۲/۹/۸۱
صحبت های جناب آقای خاتمی در مراسم نهمین دوره تکریم و تجلیل از خادمان قرآن کریم را به چند گونه می توان تعبیر کرد:
۱- ایشان نسبت به فعالیت های وزارت ارشاد در عرصه های مختلف، مانند کتاب، سینما، تئاتر، موسیقی و… نگران هستند و احساس می کنند که این فعالیت ها، خلاف قانون و عکس شعار قانون گرایی است، لذا کوشیده اند با تذکری غیرمستقیم، نسبت به ادامه این تخلف ها هشدار دهند.
۲- با توجه به حساسیت فوق العاده و اهمیت زیاد فعالیت های قرآنی، آقای خاتمی خواسته اند تا از سرایت تخلفات موجود در سایر بخش های وزارت ارشاد به عرصه قرآن، با هشدار خود، جلوگیری کرده باشند.
۳-با توجه به بحث داغ لایحه افزایش اختیارات رئیس جمهور، آقای خاتمی خواسته اند با این هشدار به اطرافیان خود بفهمانند که ایشان حافظ قانون اساسی هستند و حتی اگر فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد در تعارض با بعضی اصول قانون اساسی باشد، ایشان ساکت نخواهند نشست و در صورت افزایش اختیاراتشان، قبل از هر چیز به تخلفات این وزارتخانه رسیدگی خواهند کرد.
۴- جناب آقای خاتمی خواهان افزایش فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد هستند و در واقع، با این ابراز امیدواری خود کوشیده اند مسئولان امر را، به فعالیت بیشتر تحریک کنند. هرچند که این خواسته ایشان، از طریق کنایی مطرح شده است.


۵- شاید ایشان این جملات را به قصد مزاح بیان کرده اند تا «خسته نباشید»ی به آقای مسجد جامعی گفته باشند. اما این احتمال به چند دلیل تضعیف می شود: قبل از هر چیز، با توجه به شخصیت فرهنگی آقای خاتمی، از ایشان بسیار بعید است که ازطنزهای سطحی در صحبت هایشان استفاده کنند. درثانی با توجه به حضور آقای خاتمی، به عنوان رئیس جمهور دراین مراسم و میزبانی آقای مسجد جامعی، به عنوان وزیر ارشاد از ذهن دور است که دومقام رسمی و بلندمرتبه، در افکار عمومی و اصحاب مطبوعات، با همدیگر شوخی کنند.
۶- شاید آقای خاتمی دچار سهوکلامی شده اند. گاهی افرادی که فشار کاری بر آنها زیاد است و دل مشغولی های گوناگون دارند دچار این اشتباهات لفظی می شوند. شاید هشدار آقای خاتمی، ناشی از نگرانی و ناراحتی شدید ایشان باشد. دراین روزها، اهانت های گستاخانه آغاجری به احکام و اصول اسلامی و مقدسات مردم، همکاری برخی اطرافیان و حامیان رئیس جمهور با بیگانگان تحت لوای مؤسسات نظرسنجی، بی توجهی برخی مسئولان به مشکلات معیشتی جامعه و بسیاری موارد دیگر، دل هر مسلمانی را به درد می آورد. چه برسد به رئیس جمهوری که لباس روحانیت برتن و دغدغه مردم در ذهن دارد.
باید گفت اینجانب، به عنوان یک جوان دانشجوی ایرانی، از دغدغه های ارزشمند رئیس جمهور کشورم، به خود می بالم.
اشاره: این یادداشت در تاریخ ۱۰/۰۹/۸۱ در روزنامه کیهان (ستون نگاه صفحه ۱۴) منتشر شده است.

مطلب پیشنهادی

بیشترین میزان کاهش ارزش پول به ترتیب در دولت‌های هاشمی رفسنجانی، موسوی، احمدی‌نژاد و خاتمی

گاهی در مهریه‌ها، مبلغی به عنوان مهریه تعیین می‌شود که به مرور زمان، ارزش خود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *