قالب وردپرس افزونه وردپرس

صد حیف که آن رفت و صد شکر که این آمد

دکتر علی لاریجانی و دکتر سعید جلیلیاستعفای آقای لاریجانی از دبیری شورای عالی امنیت ملی را یکی ـ دو ماه پیش شنیده بودم تا اینکه این روزها ماجرا رنگ جدیتری به خود گرفت و دکتر سعید جلیلی جای ایشان را گرفت. قصدم نوشتن درباره این رفت و آمد نیست. چرا که با توصیفاتی که از آقای جلیلی شنیده‌ام و اعتمادی که به رییس جمهور دارم، درباره این ماجرا به این مصرع اکتفا می‌کنم که: صد حیف که آن رفت و صد شکر که این آمد.
×××
سه سال پیش توفیق داشتم تا در روزنامه جوان، مطلبی را در رسای دکتر علی لاریجانی بنویسم و منتشر کنم. این روزها بهانه خوبی دستم آمده تا شما را به خواندن آن نوشته، فرابخوانم:
یک استاد فلسفه دانشگاه تهران، مغضوب ترین چهره جناح منتقدان دولت در ایران است. اصلاح طلبان، بیش از همه منتقدان خود، از او واهمه دارند. حتی علی اکبر هاشمی رفسنجانی، پر نفوذترین سیاستمدار ایرانی، به اندازه او دشمن ندارد.
در تمام تجمعات اعتراض آمیز دانشجویی شعارهایی علیه او شنیده می شود. تمام حرکات سازمان تحت امر او زیر ذره بین اصلاح طلبان است. کوچکترین تحرک این سازمان، با تندترین و درشت ترین تیترهای روزنامه اصلاح طلب مواجه می شود. تیترهایی که علیه علی جنتی، دبیر شورای نگهبان قانون اساسی هم، منتشر نشده است. با این حال قدرت واقعی او از سید محمد خاتمی، رییس جمهور اصلاح طلب ایران، بیشتر است.
مخالفان او، وی را به سیلویو برلونسکی، نخست وزیر و غول رسانه ای ایتالیا، و پنجمین مرد ثروتمند این کشور شبیه می دانند. اما علی لاریجانی تفاوتهای بسیاری با برلونسکی دارد.
او دارای درجه دکترا در رشته فلسفه است. همانگونه که محتوای بیشتر سخنرانی های او مسائل فلسفی هر حوزه است. لاریجانی استاد فلسفه دانشگاه تهران بوده است. کمی پیش از آن، او شاگرد و داماد مهمترین ایدئولوگ جمهوری اسلامی ایران، آیت الله شهید مرتضی مطهری، بوده است. کسی که رهبر فعلی ایران، آیت الله سید علی خامنه ای، افکار او را مبنای جمهوری اسلامی ایران معرفی کرده است.
متن کامل

مطلب پیشنهادی

قهرمان‌کشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده

یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان‌»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمان‌سازی، …

۷ دیدگاه

  1. استاد جسارتا فکر می کنم درستِ این مصرع به این شکل باشد که:صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
    با احترامِ مجدد

  2. البته اون مصراع صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفته !

  3. سلام برادر
    تیتر قشنگی بود
    یه تیتر قشنگ هم از خبرگزاری فرانسه در همین زمینه داشته باش ” لاریجانی مردی برای تمام بحران های ایران کنار کشید”
    راستی من هم یک مطلب در همین موضوع نوشته ام
    یه پیشنهاد دیگه هم اینکه برو تو وبلاگ نافذ خاطرات دوران دانشجویی یکی از هم دانشگاهیامون رو بخون

  4. اصل مطلب را که ما توفیق داشتیم داغ داغ بخوانیم. دیگر رسیده ایم به فروع مطالب 🙂

  5. سلام. عزیزان! اختیارات نویسنده را دست کم گرفته‌اید! یک پس و پیش کردن ناقابل مهمتر است یا اصل مطلب؟!

  6. اولا که دیگران گفته‌اند: مصرع را بد اشتباه نوشته‌ای محمدجان. اما بعد: یک تصحیح ناقابل که این‌همه مشقت و هزینه نداشت…!
    قربانت

  7. سلام و عرض ارادت.
    موید باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *