چندی پیش، ایمیلی از چندین دوست به دستم رسید که به بازتاب حواشی واقعه عاشورا در کتاب «تاریخ آنگلوساکسون» اشاره میکرد. در این ایمیل آمده بود که در سال ۶۸۵ میلادی، همزمان با سخنرانی حضرت زینب(س) در کوفه، در سرزمین بریتانیا نیز باران خون آمده است و این با آنچه در منابع اهلسنت ذکر شده، مطابقت دارد.
اصل خبر، ظاهرا متعلق به نشانی زیر است:
http://www.victorynewsmagazine.com/AngloSaxonChroniclesLadyZaynabbintAliA.htm
جستجوهایم نشان داد که در کتاب مذکور، در سال ۶۸۵ و ۶۸۸، باران خون در سرزمین انگلیس باریده است. همچنین در سالهای ۶۸۵ و ۶۹۰، تبدیل شیر و کره به خون گزارش شده است.
ضمن اینکه سال ۶۱ هجری قمری، سال ۶۸۰ میلادی بوده است.
بنابرین، علیالظاهر، استفاده از این منبع تاریخی، برای اثبات بارش خون در خارج کربلا، درست نباشد.
مطلب پیشنهادی
قهرمانکشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده
یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمانسازی، …
سلام؛ جای تعجب است. طرح اینگونه مطالب جز ترویج خرافه و انحراف جریان کربلا دستاوردی دیگری ندارد. چه از آسمان باران خون ببارد یا نبارد، ذره ای از عظمت قیام حضرت اباعبدلله نمی کاهد یا بر آن نمی افزاید.انحراف در سقیفه واقعه کم اهمیتی نبود. جسارت به بی بی دوعالم را نمیشود به سادگی از پیش چشم برداشت. جنگ نهروان و رخداد حکمیت موضوع ساده ای نبود. مگر شهادت امیرمؤمنان را می شود از خاطر برد. چرا برای آنها هیچ اتفاقی یا پدیده طبیعی را تاریخ بیان نکرد. چون واقعه کربلا مقوله ای ویژه و خاص است، و گره زدن آن واقعه و اهداف آن با رخدادهای طبیعی که برای هرکدام از آنها می شود دلایل علمی محصول دانش بشر را بیان کرد، موجب میشود منزلت و عظمت قیامی سترگ و بی مانند نهضت عاشورا را پایین آورد.
سلام لطفا بفرمایید آیا باریدن خون که در این کتاب ذکر شده در ۱۸ ژوئن بوده