قالب وردپرس افزونه وردپرس

بغض جوانان شیعه ـ گزارشی از روند اجرای نخستین کنگره بین‌المللی امام علی النقی(ع)

السَّلامُ عَلى أئِمَّهِ الهُدى، ومَصابیحِ الدُّجى، وحُجَجِ اللّه‏ِ عَلى أهلِ الدُّنیا والآخِرَهِ والاُولى، ورَحمَهُ اللّه‏ِ وبَرَکاتُهُ
نخستین کنگره بین‌المللی امام علی النقی (علیه السلام)، محصول بغض جوانان شیعه ایست که از اهانت به امامشان گداختند و تا بُن استخوان سوختند. خشمی مقدسی که در وجود این محبان اهل بیت زبانه کشید؛ به مدد عنایات امام هادی(ع) به راهی هدایت شد که یکی از منزلگاههای آن، برگزاری این آیین است.
نخستین کنگره بین‌المللی امام علی النقی(ع)
بدین‌ترتیب، به لطف خداوند، شور علوی نقوی به شعوری الهی بدل گشت تا گامی در راه شناساندن سیره و آموزه‌های امام علی النقی(ع) برداشته شود. اینگونه بود که فراخوانی برای دریافت آثار دلسوختگان این امام همام منتشر شد و از طریق پایگاه اینترنتی «هادیون»، پست الکترونیک و ارسال پستی آثار به دبیرخانه کنگره، نسبت به گردآوری آثار اقدام گردید.
نتیجه این فراخوان، دریافت آثار متعدد و گوناگونی بود که در بیانیه پایانی دبیر محترم علمی کنگره، جناب آقای دکتر محسن پرویز، گزارش خواهد شد.
این فراخوان آثار، دستکم این شیرینی را برای خادمان امام هادی داشت که گوشه‌هایی از محبت خالصانه مردم را به چشم ببینند. از آن خانواده شهیدی گرفته که عکس شهید ۱۶ ساله‌شان را برای دبیرخانه ارسال کردند تا آن پیرزن کم‌سوادی که توانایی تولید اثر هنری و علمی برای امام عزیزش را نداشت اما می‌خواست مانند آن پیرزن خریدار یوسف نبی، نامش در جرگه دلدادگان حضرت علی النقی(ع) ثبت گردد و تا آن بانوی انگلیسی که برای امامش شعری سروده بود و ….
همانا این جوشش شگفتی‌آفرین، مصداق این بیت است که «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.»
نکته مهم اینجاست که برگزاری آیین تقدیر از برگزیدگان نخستین کنگره بین‌المللی امام علی النقی(ع)، نقطه اختتامی بر این آغاز مقدس نیست. بلکه امید است به یاری خداوند با برگزاری جلسات ارایه مقالات برتر در محیطهای دانشگاهی، مراسمهای شعر و داستان‌خوانی و نمایش آثار گرافیک و خوشنویسی در نگارخانه‌ها، فرصتی برای شناخت بیشتر دریای معارف دهمین پیشوای شیعیان مهیا گردد.
و ما توفیقنا الا بالله.
دبیرخانه نخستین کنگره بین‌المللی امام علی النقی(ع)

مطلب پیشنهادی

قهرمان‌کشی ـ نگاهی به فیلم سینمایی «مزار شریف» حسن برزیده

یکی از نیازهای روزگار ما، معرفی «قهرمان‌»ها به جوانان و نوجوانان است. غربیها در قهرمان‌سازی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *