در سال ۱۹۹۲ میلادی، بمبی در برابر سفارت رژیم اسرائیل در مرکز آرژانتین منفجر گردید. پرونده این بمبگذاری بسیار جنجالی شد و در سطح بینالملل، چندین کشور از جمله ایران را، درگیر خود کرد. پس از بیست سال، ایتزهاک آویران، سفیر پیشین رژیم اسرائیل، در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا با گذشت ۲۰ سال از این رویدادها هنوز …
توضیحات بیشتر »حقوق
فروش اینترنتی کتاب «حقوق مطبوعات در جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا»
پایگاه اینترنتی «ترنج بوک»، کتاب «حقوق مطبوعات در جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا» را با تخفیف ۲۰ درصد عرضه کرده و امکان خرید اینترنتیاش را مهیا نموده. در این کتاب کوشیده شده به مسایلی همچون تعریف مطبوعات، تاریخچه مطبوعات، نظام انتشار، نظریه آزادی نشریات، کتب ضاله، حق آزادی فکر و آزادی بیان، حق آزادی نشریات، جرم مطبوعاتی، هیات …
توضیحات بیشتر »کیفر میرحسین موسوی: از ۱۲ سال زندان تا اعدام
آشوبگران «نفله» میشوند نه «کشته»
در خبرها خواندم که خواهرزاده میرحسین موسوی، به نام سید علی حبیبی موسوی خامنه، امروز در جریان اغتشاشات سبزها در طول خیابان انقلاب و خیابان آزادی، به دلیل اصابت گلوله، کشته شده است. امیدوارم این درگذشته، در پاسخ به فراخوان دایی فتنهگر خویش به خیابان نیامده باشد و دو فرزند خود را، به دست خود، یتیم نکرده باشد. سیر قهقرایی …
توضیحات بیشتر »به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقیست …
ظاهرا این داستان پایاننامهنویسی بنده رو به پایان است. به امید خداوند، روز شنبه دوم آذر ۱۳۸۷، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲، جلسه دفاعیه بنده برگزار خواهد شد. طبیعتا محل برگزاری جلسه هم در تالار شهید مطهری دانشگاه امام صادق (ع) خواهد بود. عنوان پایاننامهام «سیاست جنایی جمهوری اسلامی ایران در حوزه مطبوعات و مطالعه تطبیقی آن با حقوق آمریکا» …
توضیحات بیشتر »کار علمی؟ کار اجرایی؟ کار آزاد؟
این روزها درگیر معماگونهای شدهام. این معماگونه هم برمیگردد به تکمیل پایاننامهام و ارایه آن به استاد راهنما. موضوع پایاننامهام «سیاست جنایی جمهوری اسلامی ایران در حوزه مطبوعات و مطالعه تطبیقی آن با حقوق آمریکا» است و استاد راهنما آقای دکتر محسن اسماعیلی، استاد مشاور آقای دکتر علیحسین نجفیابرندآبادی و استاد داور آقای دکتر حسامالدین آشنا. روزی که برای صحبت …
توضیحات بیشتر »مبارزه با مفاسد اقتصادی و یک حساب سرانگشتی
آقای عباس پالیزدار در آن سخنرانی مشهورش ماجرایی را بیان میکند: «در یکی از برنامهها [تا انتها ـ شبکه خبر] که مربوط به قاچاق کالا در فرودگاه پیام بود، مدام معاون گمرک میگفت: آقای ع. ت. (عباس تقیزاده، بچه شابدوالعظیم) یکی از سرشاخه های اصلی است که با او برخورد نمیشود. مدام نام این آقای ع. ت. را میآورد که …
توضیحات بیشتر »آقای مرتضوی! اجتنبوا من مواضع التهم
سلام آقای مرتضوی شما برای دانشجویان دوران سخت اصلاحات، چهره نامآشنایی هستید. بچههای بسیج، جامعه اسلامی، انجمن اسلامی و چه و چه و چه، همه شما را خوب میشناسند. راستش را بخواهید، دلم برای دورانی که قاضی جوان شجاعی در دادگاه مطبوعات بودید، تنگ شده است. روزگاری که تقریبا یک تنه، برابر موج آلوده براندازان و هتاکان، ایستاده بودید. با …
توضیحات بیشتر »صدای یکی از سرنخهای تحقیق و تفحص از قوه قضاییه بلند شد!
در اول خرداد ماه ۱۳۸۷، با پافشاری دکتر حدادعادل و علیرغم تهدیدها و …، گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضاییه قرائت شد. هرچند که این گزارش، به خودی خود، ذرهای از دریای اعتراضات امت حزب الله به کمکاریها و تعللها و دیگر مفاسد موجود در قوه قضاییه نبود ولی آنقدر برخی دوستان قوه قضاییه در ساکت کردن صداهای مطالبهکننده …
توضیحات بیشتر »سخنگوی قوه قضاییه!
۲۴ اردیبهشت، مشروح نشست هفتگی دکتر علیرضا جمشیدی، سخنگوی قوه قضاییه، در رسانهها منتشر شد. در فراز از بیانات ایشان را نقل میکنم: ۱ـ «شرکتهای خصوصی امکان عمومی محسوب نمیشوند بنابراین مفهوم جرم مشهود را در شرکتهای خصوصی نداریم. اگر جرمی گزارش شود بر اساس دستور قاضی پلیس میتواند وارد عمل شود.» ۲ـ خبرنگاری در خصوص برگزاری جلسهای با حضور …
توضیحات بیشتر »